BİGA TSO’DAN 600 ÖĞRENCİYE KIRTASİYE VE GİYİM YARDIMI PDF Yazdır e-Posta
Pazartesi, 20 Şubat 2017 07:56

BİGA TSO’DAN 600 ÖĞRENCİYE KIRTASİYE VE GİYİM YARDIMI

Biga Ticaret ve Sanayi Odası ihtiyaç sahibi 600 öğrenciye kırtasiye ve kıyafet yardımında bulundu.

Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, Biga’da bulunan dar gelirli 600 öğrenciye kırtasiye ve kıyafet yardımında bulunulduklarını söyledi.

Doğan, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte ilçe ve köylerde bulunan dar gelirli 600 öğrenciye kırtasiye paketinin yanı sıra, ayakkabı, kıyafet ve kaban yardımı yaptıklarını belirterek, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) her yıl dar gelirli ailelere gerek gıda olsun gerekse öğrencilere çeşitli yardımlarda bulundukta. 2016-2017 eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte TOBB, Biga Ticaret ve Sanayi Odamıza ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kırtasiye, ayakkabı, kıyafet ve kaban gibi çeşitli yardım malzemeleri alınarak dağıtılması için yardım gönderdi. Gönderilen bu yardımlar İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erdal Arslan ile yaptığımız istişareler sonucu ilçe ve köylerdeki okulların idarecileri tarafından belirlenen 600 öğrenciye dağıtıldı. Yardımların yapılmasını sağlayan TOBB Başkanımız RifatHisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.