Biga TSO heyeti TOBB Başkanı HİSARCIKLIOĞLU’nu ziyaret etti. PDF Yazdır e-Posta

Biga TSO heyeti TOBB Başkanı HİSARCIKLIOĞLU’nu ziyaret etti.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nda 15 ve 22 Haziran 2013 tarihlerinde yapılan organ seçimleri neticesinde iş başına gelen yeni yönetim 17 Temmuz 2013 tarihinde TOBB Başkanı’nı makamında ziyaret etti.

TOBB Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU öncelikli yeni seçilen Biga Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu ve meclis üyelerini tebrik etti ve başarılar diledi. TOBB Başkanı’na yapılan ziyarete Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan DOĞAN, Biga TSO Meclis Başkanı Eşref TEMİZ, Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet SERT, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Melih AKYIL ve Sedat ÇAKIR, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin ŞAHİN, Furkan ŞANLI, Gürol GENÇOĞLU, Meclis Üyeleri Davut DOĞAN, Emin KAYA, Cahit TÜNĞÜR, Cüneyt OFLAZ ve Hakan AKIN ile Biga TSO Genel Sekreteri Mustafa MUTLU katıldı.

alt

Başkan DOĞAN tarafından TOBB Başkanına Karabiga Liman Tesisleri ön çalışma taslağı sunuldu. Hisarcıklıoğlu, Başkan DOĞAN’ın sunduğu proje ile ilgili olarak “Lojistik çok önemli. Deniz yolu karayolundan çok daha ekonomik. Çok müthiş bir proje” ifadelerini kullandı. TOBB Başkanı’na Biga Üniversitesi ile ilgili yapılan çalışmalar ve göreve geldikleri taktirde gerçekleştirmeyi hedefledikleri proje ve faaliyetler hakkında bilgiler verdi ve destek talep etti. Başkan DOĞAN amaçlarının ekonomiyi canlandırmak olduğunu belirterek, TOBB Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nu 20-22 Eylül 2012 tarihlerinde yapılacak Biga Fuarı’nın açılışına davet etti. HİSARCIKLIOĞLU “Senin verdiğin sözler bizi de bağlıyor” diyerek Başkan Şadan DOĞAN ve yönetimine tam destek verdi. Başkan DOĞAN son olarak “üyelerimize ve Bigamıza hizmet için göreve talip olduk. Üyelerimiz de bizlere bu görevi layık gördüler. Sizlerin de desteği ile üyelerimiz ve bölgemiz için faydalı ve başarılı çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Odamıza ve heyetimize gösterdiğiniz yakınlık için Oda üyelerim, şahsım ve heyetim adına teşekkür ediyorum” dedi. TOBB Başkanı son olarak Başkan Şadan DOĞAN’a hitaben, “24 saat hizmetinizdeyim. Hangi saatte ararsan görüşebiliriz. Sana bir telefon kadar yakınım” mesajını verdi.