ÇANAKKALE TİCARET BORSASI'NDAN ODAMIZA ZİYARET PDF Yazdır e-Posta

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI BAŞKANI KAYA ÜZEN BİGA TSO’YU ZİYARET ETTİ.

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya ÜZEN 29 Kasım 2013 Cuma günü saat 14.00’te Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. ÜZEN’i Oda’ya gelişinde Biga TSO Meclis Başkanı Eşref TEMİZ, Biga TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melih AKYIL ile yönetim kurulu ve meclis üyeleri karşıladı.

alt

Biga TSO Meclis Başkanı Eşref TEMİZ tarafından Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı ÜZEN’e öncelikle Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etmelerinden dolayı teşekkür edildi. Başkan ÜZEN de hem yeni seçilen Oda yönetimine hayırlı olsun dileklerini sundu hem de 05-08 Aralık 2013 tarihlerinde İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecek TRAVEL TURKEY Fuarı’nda Çanakkale’nin “Onur Konuğu İl” olduğunu ve ilçeleriyle birlikte Çanakkale’nin 950 m²’lik bir standa tanıtılacağını, bu standda Çanakkale’de üretilin tarım ve gıda ürünlerinin turizm sektörü ile içiçe tanıtımının amaçlandığını belirterek Çanakkale oda ve borsalarıyla bilikte bu fuarda ilimizin tanıtımına katkı verilmesi gerektiğini ifade etti.Biga Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Eşref TEMİZ de konunun Oda yönetimi tarafından değerlendirileceğini ve ilimizin tanıtımı için gerekli desteği vereceklerini söyledi.