BİGA’DA TKDK HİBE PROGRAMLARI BİLGİLENDİRME SEMİNERİ DÜZENLENDİ. PDF Yazdır e-Posta

BİGA’DA TKDK HİBE PROGRAMLARI BİLGİLENDİRME SEMİNERİ DÜZENLENDİ.
Biga Ticaret ve Sanayi Odası ve Biga Ticaret Borsası işbirliği ile oda/borsa üyesi işletmelerin Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) destekleri ile Avrupa Birliği (AB) Katılım Öncesi Yardım Aracı Programı (IPARD) hakkında bilgilendirilmelerini sağlamak amacıyla 11 Aralık 2013 tarihinde Biga Ticaret Borsası “Mümin ÇALIŞKAN” Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen seminerde, TKDK Çanakkale İl Koordinatörlüğü uzmanları tarafından kurumun vermiş olduğu proje destekleri ile ilgili bilgiler verildi. Seminerde, TKDK Çanakkale İl Koordinatörlüğü İletişim Uzmanı Aslı KIRAN katılımcılara IPARD programı ve proje hazırlama uygulamaları ile ilgili ayrıntılı bir sunum gerçekleştirdi.

alt

Biga TSO ve Biga TB yönetim kurulu ve meclis üyeleri, oda/borsa üyeleri ve basın kuruluşlarının temsilcilerinin yoğun bir katılımının olduğu gözlenen seminer yaklaşık iki saat sürdü.