BİGA TSO, TRAKYA'YA ÇIKARMA YAPTI. PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO’DAN TRAKYA’YA ÇIKARMA YAPILDI.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan DOĞAN, Meclis Başkanı Eşref TEMİZ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Melih Akyıl ve Sedat Çakır, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hüseyin Şahin, Yönetim Kurulu üyeleri Gürol Gençoğlu ile Hasan Beypazarlı ve Genel Sekreter Mustafa MUTLU 04 Şubat 2014 tarihinde sırasıyla Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası’nı, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası’nı ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaretlerde bulundu.

Trakya’da bulunan her üç Odaya yapılan ziyaretlerde gerçekleşen görüşmelerde odalar arası ilişkilerin daha fazla pekiştirilerek karşılıklı bilgi alış-verişinde bulunulması, üyelere daha etkin ve verimli hizmet verilebilmesi, odalar arasındaki bu tür ziyaretlerin artması, Güney Marmara ve Trakya’nın ağırlıklı ticari ve sanayi yönleri, ortak yapılabilecek projeler görüşüldü. Ayrıca bölgesel işbirliği ve ticaretinin geliştirilmesi, yatırım yapacak firmalara destek verilmesi hususları görüşülen öncelikle konular oldu.

alt

Biga TSO Başkanı Şadan DOĞAN, ziyaretler esnasında Biga ve Biga’daki yatırım olanakları ve gerçekleştirmeyi düşündükleri proje ve faaliyetler hakkında bazı bilgiler vererek Biga TSO tarafından 27 Şubat 2014 tarihinde Biga’da düzenlenecek olan “Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni”ne Oda yöneticilerini davet etti.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’na yaptığı ziyarette konuşan Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay “Kurumumuza hoşgeldiniz diyor sizleri saygı ile selamlıyorum. Sizleri Odamızda ağırlamaktan dolayı son derece memnunuz. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Günay, Yönetim Kurulu ile birlikte Trakya’daki Oda ve Borsalara ziyaretler düzenleneceğini ve 4 yıllık görev sürelerince başarılı işler gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay’ın TOBB Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu ve Günay’ın bu görevi layıkı ile yerine getireceğinden kuşkuları olmadığını söyledi. Başkan Günay’a hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Doğan, Biga TSO olarak her zaman sizlerin yanınızdayız dedi.

Sıcak ortamda gerçekleşen toplantı, Biga TSO ve Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Üyelerinin kendilerini tanıtmasıyla devam etti ve “birlikte sohbet etmenin bizlere çok faydası olacak, birlikte ticaret yapma fırsatımız olacak” diyen Başkan Günay, istişare toplantılarının önemine dikkat çekti. Başkan Cengiz Günay, 365 Oda ve Borsanın çatı kuruluşu TOBB’un Türk Ticaret hayatına dair önemli adımlar attığını, Türkiye genelindeki oda ve borsalardan aldığı görüş ve önerileri gerekli mercilere aktardığını, bu bilgiler doğrultusunda yasa ve yönetmeliklerin yapılmasına katkı sağladığı ve bunun çok önemli bir görev olduğunu söyledi.

Biga TSO Başkanı Doğan Biga’ya dair bilgiler sundu. Yeni hizmet binası çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Başkan Doğan oda olarak yatırımlarından ve projelerinden bahsetti.