TRAKYA ODA/BORSA BÖLGESEL TOPLANTI PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO BAŞKANI ŞADAN DOĞAN TRAKYA BÖLGESİ ODA VE BORSALARI İSTİŞARE TOPLANTISI’NA KATILDI.

Trakya Odaları ve Borsaları Müşterek İstişare Toplantısı, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz GÜNÜY’ın daveti ile 05.02.2014 tarihinde Tekirdağ TSO Konferans Salonu’nda düzenlenen organizasyon ile gerçekleştirildi. Tekirdağ, Çanakkale, Edirne ve Kırklareli il ve ilçelerindeki 27 Oda ve Borsanın Meclis Başkanları, Yönetim Kurulu Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Genel Sekreterleri toplantıya iştirak etti.

alt

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şadan DOĞAN'ın da katıldığı toplantıda bölgesel ve ekonomik sorunlar görüşüldü.

Biga TSO Başkanı Şadan DOĞAN toplantıda yaptığı konuşmada, müşterek yapılan istişare toplantılarını önemsediklerini söyleyerek, "Sorunlarımıza müşterek çözüm üretebilmek için istişare ortamı bizler için çok önemlidir" dedi.

Katılımın yüksek düzeyde olduğu toplantı, bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın söylenmesi ile başladı. Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz GÜNAY Trakya Oda ve Borsalar Müşterek İstişare Toplantısında yaptığı konuşmada; “Ülkemizin Batıya açılan kapısı olan, Trakya Bölgesi ve Güney Marmara’nın güzel kenti Çanakkale’nin de aramızda olduğu bu anlamlı günde yine bir aradayız. Bizler, Trakya Bölgesi’ndeki Oda-Borsalar olarak, bu bölgedeki iş dünyasının temsilcileriyiz; üyelerimizi temsil ederken onların dertleriyle dertleniriz. Sorunlarını yetkili makamlara ulaştırmak ve sorunlarının çözümüne yardımcı olmak için çalışan ve bunun en temel görevimiz olduğu bilincini taşımaktayız.’’ dedi.