BİGA TSO HEYETİ KARACABEY TSO'YU ZİYARET ETTİ. PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO HEYETİ KARACABEY TSO’YU ZİYARET ETTİ.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan DOĞAN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Çakır, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hüseyin Şahin, Yönetim Kurulu üyeleri Furkan ŞANLI, Gürol Gençoğlu, Hasan Beypazarlı ve Meclis Üyesi Cüneyt OFLAZ ile Genel Sekreter Mustafa MUTLU 27 Mart 2014 Perşembe günü Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

alt

Biga TSO heyetini Karacabey TSO’ya gelişlerinde Oda Başkanı Naci GÜNCÜ ve yönetim kurulu üyeleri ile Genel Sekreter Özgür CARLI karşıladı. Çok samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmelerde kurumlar arası ilişkilerin daha fazla pekiştirilerek karşılıklı bilgi alış-verişinde bulunulması, üyelere daha etkin ve verimli hizmet verilebilmesi, odalar arasındaki bu tür ziyaretlerin artması, Güney Marmara’nın ağırlıklı ticari ve sanayi yönleri, ortak yapılabilecek projeler hakkında bilgi alış-verişinde bulunuldu. Ayrıca bölgesel işbirliği ve ticaretinin geliştirilmesi, yatırım yapacak firmalara destek verilmesi hususları görüşülen öncelikle konular oldu.