BİGA TSO HEYETİ KARACABEY TİCARET BORSASI'NI ZİYARET ETTİ. PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO BAŞKANI ŞADAN DOĞAN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ KARACABEY TİCARET BORSASI’NI ZİYARET ETTİ.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan DOĞAN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Çakır, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hüseyin Şahin, Yönetim Kurulu üyeleri Furkan ŞANLI, Gürol Gençoğlu, Hasan Beypazarlı ve Meclis Üyesi Cüneyt OFLAZ ile Genel Sekreter Mustafa MUTLU 27 Mart 2014 tarihinde Karacabey Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Biga TSO heyetini Karacabey Ticaret Borsası’na gelişlerinde Borsa Meclis Başkanı Halit ELBİR ve meclis üyeleri ile Genel Sekreter İbrahim TEMEL karşıladı. Çok samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmelerde kurumlar arası ilişkilerin daha fazla pekiştirilmesi, kurumlar arasındaki bu tür ziyaretlerin karşılıklı olarak artması, Güney Marmara’nın ağırlıklı ticari ve sanayi yönleri, ortak yapılabilecek projeler hakkında bilgi alış-verişinde bulunuldu. Ayrıca bölgesel işbirliği ve ticaretinin geliştirilmesi, yatırım yapacak firmalara destek verilmesi hususları görüşülen öncelikle konular oldu.

Karacabey Ticaret Borsası Meclis Başkanı Halit ELBİR günün anısına Biga TSO Başkanı Şadan DOĞAN’a Karacabey’in meşhur “SOĞAN”ının yer aldığı plaket takdim etti.