SÜNE İLE MÜCADELE TOPLANTISI PDF Yazdır e-Posta

SÜNE İLE MÜCADELE TOPLANTISI YAPILDI.
Süne ile mücadele toplantısı 28 Nisan Pazartesi günü Biga Ticaret Borsası'nda yapıldı.
Biga Ticaret Borsası, Biga Ticaret ve Sanayi Odası, Biga Ziraat Odası ve Biga İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün ortaklaşa yaptıkları süne böceği ile mücadele toplantısı 28 Nisan 2014 Pazartesi günü saat 15.30’da Biga Ticaret Borsası'nda yapıldı.

Toplantıda, süne zararlısının ekili alanlarda özellikle buğdaylara ve çiftçilere vereceği zararın önüne geçebilmek amacıyla belirli önlemlerin alınması ve süne ilacının zamanında kullanılması konusu üzerinde duruldu. Üreticilerin süne ilacını kullanmaları konusunda teşvik edici girişimlerde bulunulacağı da görüşülen konular arasındaydı.

Toplantıya; Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Biga Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Beytullah Elmacı, Biga İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Ceylan, Biga Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Okyay, Biga Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Demirtaş, Ahmet Şahin, Bülent Baş ve Faik Emek ile Biga Ticaret Borsası Genel Sekreteri Halil Erol, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Mustafa Mutlu ve Biga Ziraat Odası Genel Sekreteri Arif Ödül katıldı.