BİGA TSO'DAN TOBB GENEL KURULU MÜNASEBETİYLE AKŞAM YEMEĞİ PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO’DAN TOBB GENEL KURULU MÜNASEBETİYLE AKŞAM YEMEĞİ

TOBB 70.Genel Kurul münasebetiyle Ankara’da bulunan Çanakkale İli Odaları ve Borsaları Başkan ve yöneticileri ile Çanakkale Milletvekilleri Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği akşam yemeğinde bir araya geldi.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın evsahipliğinde 21 Mayıs 2014 Çarşamba akşamı Trilye Restaurant’ta gerçekleşen akşam yemeğine; İlimizi TBMM’de temsil eden Çanakkale Milletvekilleri Mehmet DANİŞ ve İsmail KAŞDEMİR, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı (E) Müsteşarı Habib SOLUK, T.C.Devlet Demir Yolları Genel Müdürü Süleyman KARAMAN, Dışişleri Bakanlığı Dış Politika Danışma Kurulu Üyesi, Başbakanlık Dış Politika Başdanışmanı, Büyükelçi Ahmet Necati BİGALI, Yargıtay 4.Ceza Dairesi Üyesi Mehmet KAYA, Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve Danıştay Üyesi Bilal ÇALIŞKAN, Yargıtay Genel Sekreter Yardımcısı Aydın KARABIYIK, TBMM Yasama Uzmanı Hüdai ŞENCAN, Evreşe Belediye Başkanı Dr.Ali Kamil SOYUAK, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyeleri Ahmet DEMİR, Ali DENİZ ve Güray ÖZSOY, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı S.Kaya ÜZEN, yönetim kurulu ve meclis üyeleri, Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim ÖZEN, yönetim kurulu ve meclis üyeleri, Biga Ticaret Borsası Başkanı Mesut OKYAY, yönetim kurulu ve meclis üyeleri, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan DOĞAN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat ÇAKIR ve Meclis Üyesi/TOBB Genel Kurul Delegesi Davut DOĞAN, TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı İ.Kürşat TUNA ile Oda ve Borsaların Genel Sekreterleri katıldı.