BİGA TSO HUZUREVİ'NDE İFTAR VERDİ. PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO BİGA HUZUREVİ’NDE İFTAR VERDİ.
Biga Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl düzenli olarak yapılan ve geleneksel hale gelen iftar bu yıl da mübarek Ramazan ayı münasebetiyle 08 Temmuz 2014 Salı akşamı Biga Sağlık ve Eğitim Vakfı (BİSEV) Huzurevi’nde kalan sakinlerle birlikte gerçekleştirildi.

İftara Biga Belediye Başkanı İsmail IŞIK, Biga Cumhuriyet Savcısı Şeref ATA, Çanakkale Barosu Biga Temsilcisi Av.Veli GÖK, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim MUTUR ve yönetim kurulu ile denetleme kurulu üyeleri, Biga Tabaklar Odası Başkanı Mustafa ARDIÇ, Biga Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Zekai BAŞ, Biga İş Adamları Derneği Başkanı Habib YENİ, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Murat CEYLAN, Biga Müftüsü Eyüp BALDEMİR, Biga Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mustafa YALÇIN, Biga TSO Meclis Başkanı Eşref TEMİZ, Biga TSO Başkanı Şadan DOĞAN ve yönetim kurulu ile meclis üyeleri, Biga Kent Konseyi Başkanı Sedat ŞAHİN, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, oda ve borsa yöneticileri, siyasi parti yöneticileri , meclis üyeleri, eşleri ile çok sayıda basın mensubu katıldı.