GIDA ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FUARI PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO ÜYELERİ İSTANBUL’DA GIDA ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FUARI’NI ZİYARET ETTİ…

07 Eylül 2014 tarihinde 1’inci Meslek Grubu (Gıda Maddeleri İmalatı) ve 4’ncü Meslek Grubu (Gıda Maddeleri Toptan ve Perakende Ticareti) üyelerimiz için İstanbul Expo Center (CNREXPO)’da yapılan 22.Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı ile 29.Uluslararası Ambalaj, Paketleme ve Gıda İşleme Sistemleri Fuarı’na inceleme gezisi düzenlendi.
Biga Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda gerçekleştirilen bir günlük programla Odamızın gıda imalatçısı ve toptan/perakende gıda satışı ile iştigal eden üyeleri İstanbul’da bu yıl yirmiikincisi gerçekleşen uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı ile yirmidokuzuncusu gerçekleşen Uluslararası Ambalaj, Paketleme ve Gıda İşleme Sistemleri fuar alanında sergilenen yenilikleri görme ve standları ziyaret etme fırsatı buldular.