BİLECİK VE İNEGÖL TSO ZİYARETİ PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO BAŞKANI ŞADAN DOĞAN BİLECİK ve İNEGÖL TSO’YU ZİYARET ETTİ.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan DOĞAN, Yönetim Kurulu Üyesi Gürol Gençoğlu ve Arş.ve İstat.Me.Orhan YAVUZ  12 Kasım 2014 tarihinde sırasıyla Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası’nı, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası ve Bandırma Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi UZUN, Yönetim Kurulu Üyeleri Göksel BALCI ve Recep ÇEVİK’in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyaret sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti.

Bilecik TSO faaliyetleri hakkında bilgi alan Biga TSO heyeti, Oda hizmet binasını gezerek incelemelerde bulundu. Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasını beğendiklerini ifade eden heyet, yeni yapılmakta olan Biga TSO hizmet binası için fikir alış-verişinde bulundu.

Bilecik ziyaretinin ardından İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’na geçen Biga TSO heyeti Odaya gelişlerinde İnegöl TSO Başkanı Metin ANIL tarafından karşılandı. Başkan ANIL tarafından Biga TSO heyetine Oda hizmet binası gezdirildi ve Oda faaliyetleri hakkında bilgi verildi.