GİRİŞİMCİ ADAYLARI BELGELERİNİ ALDI. PDF Yazdır e-Posta

GİRİŞİMCİ ADAYLARI BELGELERİNİ ALDI.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB işbirliği ile 20-31 Ekim 2014 tarihleri arasında Biga’da düzenlenen UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ’ni başarıyla bitiren kursiyerlere belgeleri 13 Kasım 2014 günü Biga TSO’da yapılan törenle verildi.

Biga TSO’da yapılan Girişimcilik Eğitimi belge törenine Biga Kaymakamı Fatih GENEL, Biga Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdil ÇAĞLAYAN, KOSGEB Çanakkale Hizmet Merkezi Müdürü Erdoğan YÜKSEL, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı İbrahim MUTUR, Biga Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Zekai BAŞ, Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan DOĞAN, oda yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile girişimci adayları ve basın mensupları katıldı.

Törende bir konuşma yapan Biga TSO Meclis Başkan Yardımcısı Jale KIRBAŞ: “Odamız ve KOSGEB işbirliği ile 20-31 Ekim 2014 tarihleri arasında 27 kursiyer ile düzenlenen UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ’nin belge törenine hoş geldiniz, teşriflenizle bizlere şeref verdiniz. Çok değerli girişimci adaylarımız, bölgemizde girişimciliğin yaygınlaştırılması çalışmaları kapsamında Biga Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB Çanakkale Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile Odamızda ilki gerçekleştirilen “UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ”ne başarıyla tamamladınız. Sizlerin de bildiği gibi bu eğitimler yeni işyerlerinin açılmasına ve yeni istihdam alanları oluşmasına katkı sağlamaktadır. Girişimcilik Türkiyemizin 2023 hedeflerine ulaşmasında anahtar rol üstlenmektedir. Eğitimlere katılan girişimcilerimiz yalnızca kendilerine değil ülke ekonomisine de katkı sağlayacaklardır. Bigamıza ve sizlere hayırlı uğurlu olsun. İki hafta boyunca eğitimci Ebru FİDAN ile birlikte bu eğitimi en üst düzeyde katılımla gerçekleştirerek, eğitim sonunda hepiniz sertifika almaya hak kazandınız. Sizleri tebrik ediyoruz. Eğitimleri başarıyla tamamladığınız ve yeni iş fikirlerinizi hayata geçirdiğiniz taktirde 30 bin TL hibe ve 70 bin TL’ye kadar faizsiz kredi desteği sizleri bekliyor. Sizlere Oda meclisimiz adına başarılar diliyorum” dedi.