TOBB ÇANAKKALE KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİ YAPILDI. PDF Yazdır e-Posta

TOBB ÇANAKKALE KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİ YAPILDI.

KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU’NUN BAŞKANLIĞINA YENİDEN BAHAR YURT SEÇİLDİ.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, yeni dönemdeki ilk seçimli toplantısını 08 Ocak 2015 tarihinde yaparak, görev dağılımında bulundu. Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri yaptıkları oylamada, eski başkan Bahar Yurt'u oybirliği ile yeniden Başkanlığa seçti.

alt

Çanakkale TSO Kongre ve Fuar Merkezi'nde yapılan seçimli toplantıya, İcra Komitesi üyeleri Aytül Dizer, Bahar Yurt, Birce Bilici, Derya Özkan, Fatma Songül Aktoprak, Gökçe Uygun, Gülçin Semizoğlu, Hatice Korkmaz, Kadriye Erol, Nagihan Tuna, Perihan Duman, Sebahat Kaya ile Çanakkale TSO Genel Sekreteri Sema Sandal, İl Kadın Girişimciler Sorumlusu Seçil Uğur katıldı. Toplantıya mazeretleri nedeniyle Arzu Tuna, Esra Yüksel, Bihter Köşdere Yel katılmadı.

Toplantıda yapılan oylamada Bahar Yurt, 12 üyenin oyunu alarak yeniden İl Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanlığına seçildi. Başkan Yardımcıları da 12 oyla Kadriye Erol ile 10 oyla Hatice Korkmaz oldu.

İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Bahar Yurt, seçimli toplantının ardından yaptığı açıklamada, ekonomik yaşamda kadınların rolünün artması, hem Türkiye ve hem de Çanakkale’de girişimci kadın sayısının daha fazla olması gerektiğini belirterek, çalışmalarını bu yönde yoğunlaştıracaklarını ifade etti. Başkan Yurt ayrıca Çanakkale ekonomisinde kadınların daha fazla rol alması için GMKA’nın destekleri kapsamında kadınlara yönelik proje geliştireceklerini ve iş kadınlarına yönelik eğitim yapmayı planladıklarını dile getirdi.