BİGA TSO ÜYELERİ İSTANBUL’DA AUTOMECHANIKA FUARI’NI ZİYARET ETTİ PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO ÜYELERİ İSTANBUL’DA AUTOMECHANIKA FUARI’NI ZİYARET ETTİ…

Biga Ticaret ve Sanayi Odası, 12 Nisan 2015 tarihinde 6’ncı Meslek Grubu (Motorlu Araçlar ve Yedekleri, Akaryakıt Ticareti ve Ulaştırma) üyeleri için İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde (Büyükçekmece/İSTANBUL) düzenlenen “Auto Mechanika Fuarı”na inceleme düzenledi.

alt

Biga Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda gerçekleştirilen bir günlük programla Odanın “Motorlu Araçlar ve Yedekleri, Akaryakıt Ticareti ve Ulaştırma” işleri ile iştigal eden üyeleri bu yıl İstanbul’da gerçekleşen uluslararası Auto Mechanika Fuarı’nda 40 ülkeden 1475 katılımcının yer aldığı ve 123 ülkeden 44,469 ticari ziyaretçinin ziyaret ettiği fuarda sergilenen yenilikleri görme ve standları ziyaret etme fırsatı buldular.