BİGA TSO, BİGA HUZUREVİ’NDE İFTAR VERDİ. PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO, BİGA HUZUREVİ’NDE İFTAR VERDİ.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl düzenli olarak yapılan ve geleneksel hale gelen iftar bu yıl da birlik ve beraberliğimizin pekiştiği mübarek Ramazan ayı münasebetiyle 14 Temmuz 2015 Salı akşamı Biga Sağlık ve Eğitim Vakfı (BİSEV) Huzurevi’nde kalan sakinlerle birlikte gerçekleştirildi.

alt

Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın verdiği iftara Çanakkale Valisi Ahmet ÇINAR, Biga Kaymakamı Fatih GENEL, Biga Belediye Başkan Vekili Sedat ŞAHİN, Biga Cumhuriyet Başsavcısı Can Tümer KERİŞ, Çanakkale Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Erdem KARADAĞ, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan V.Yard.Doç.Dr.Cüneyt KILIÇ, Biga Emniyet Müdürü Murat SARI, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Emre MENGİ, Biga Müftüsü Eyüp BALDEMİR, Biga Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim MUTUR, Biga Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Zekai BAŞ, Biga TSO Meclis Başkanı Eşref TEMİZ, Biga TSO Başkanı Şadan DOĞAN, yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile meslek komite başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, oda ve borsa yöneticileri ile çok sayıda basın mensubu katıldı.