BİGA ORGAN ÜYELİKLERİNDE DEĞİŞİM PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO ORGAN ÜYELİKLERİNDE DEĞİŞİM…

Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nda iki yeni meslek komitesi üyesi, iki yeni meclis üyesi ve TOBB genel kurul delegeliklerinden birinde yeni üyeler göreve başladı.

Biga TSO 9.Meslek Komitesi (Konaklama, Lokanta, Finans, Sigorta ve Diğer Hizmetler) Üyesi Emin KAYA’nın temsil etmiş olduğu S.S.KARAHAMZALAR TARIM ÜRÜNLERİ ÜRETİM VE PAZARLAMA KOOPERATİFİ’nin 07.07.2015 tarihinde Oda kaydı silindiğinden, yerine 9.Meslek Komitesi üyesi olarak S.S.KORUOBA KÖYÜ VE CİVARI TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİ’nin temsilcisi, meclis üyesi olarak Recep HIZLI davet edildi.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın 15 ve 22 Haziran 2013 tarihledinde yapılan organ üyeliği seçimlerinde 8.Meslek Komitesi üyeliğine, Meclis Üyeliği’ne ve TOBB genel kurul delegeliğine seçilen DOĞTAŞ MOBİLYA PAZARLAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ’ni temsilen görevlendirilen Davut DOĞAN, 14.07.2015 tarihinde vermiş olduğu dilekçe ile organ üyeliklerinden istifa ettiğinden, yerine 8.Meslek Komitesi (Dayanıklı Tüketim Malları, Mobilya ve Elektrikli Ev Aletleri Ticareti) 1.Yedek Üyesi Vildan ANAHTARCI, Meclis Üyeliği için Meclis 1.Yedek Üyesi Hüseyin ERDOĞAN ve TOBB genel kurul yedek delegesi olarak Ahmet SOKULLU davet edildi.

Biga TSO Başkanı Şadan DOĞAN yapılan yeni görevlendirmelerin hayırlı olmasını dileyerek, yeni komite ve meclis üyelerine başarılar diledi.