BİGA FUARI HAZIRLIK VE KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI. PDF Yazdır e-Posta

BİGA FUARI HAZIRLIK VE KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI.

Bu yıl 11 Eylül 2015 Cuma günü 10’ncu kez kapılarını açacak olan Biga Fuarı ile ilgili yapılan hazırlıkları değerlendirmek ve üçüncü kez yapılacak Biga Sığırcılığı Güzellik Yarışması ile ilgili çalışmaları görüşmek amacıyla Biga’nın önde gelen meslek kuruluşları ve tarımsal örgütleri bir araya geldi.

Bu yıl 11-13 Eylül 2015 tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan Biga Gıda Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı (BİGA FUARI) ve Biga Sığırcılığı Güzellik Yarışması’nın hazırlıklarının koordinasyonu ve yapılması planlanan etkinliklerden azami verimin elde edilebilmesi amacıyla istişare toplantısı yapıldı.

alt

07 Ağustos 2015 Cuma günü saat 14.30'da Biga TSO hizmet binasında yapılan toplantıya Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan DOĞAN, Biga İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat CEYLAN, Biga Ziraat Odası Başkanı Beytullah ELMACI, Biga TSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Biga Fuarı Tertip Komitesi Üyesi Furkan ŞANLI, Biga Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Feridun ŞEKER, Çanakkale Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği Başkanı Vedat TEKİN, Çanakkale Çevre Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifleri Birliği Başkanı İbrahim Kahraman SOYDAN, KÖY-PA Tarım Ürünleri Üretim ve Pazarlama Kooperatifleri Birliği Başkan Yardımcısı Mehmet Ali ÇİMEN, Biga Ticaret Borsası Genel Sekreteri Halil EROL, Biga Ziraat Odası Genel Sekreter Arif ÖDÜL ve Biga TSO Genel Sekreter Mustafa MUTLU katıldı.