İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ İLE İŞ HUKUKU SEMİNERİ DÜZENLENDİ. PDF Yazdır e-Posta

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ İLE İŞ HUKUKU SEMİNERİ DÜZENLENDİ.

İş Sağlığı ve Güvenliği ile İş Hukuku’nun püf noktaları Biga’da düzenlenen seminerde oda ve borsa üyelerine anlatıldı.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası, Biga Ticaret Borsası ve Biga Esnaf Sanatkarlar Odası işbirliği ileüye işletmelerin 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanunu ile 4857 sayılı İş Kanunu ile bazı kanun ve kanun hükmünde kararnameler ile yönetmeliklerde yapılan son mevzuat değişiklikleri ile işverenlerin bu kapsamdaki yükümlülükleri hakkında bilgilendirilmelerini sağlamak amacıyla 24 Aralık 2015 Perşembe günü saat 17.30’da Biga Belediyesi Toplantı Salonu'nda seminer gerçekleştirildi.

Oda ve borsa üyeleri ile mali müşavirlerin katıldığı seminerde, Wellpoint İş Sağlığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dr. İlker Abalı, Platform Sağlık Hizmetleri ve Danışmanlık Organizasyon Anonim Şirketi’nden Operasyon Direktörü-B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Emre Demirci ve ÇOMÜ Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’den Doç.Dr.Yusuf Yiğit tarafından yasaların işverenlere getirdiği yükümlülükler ile ilgili bilgiler verildi.

Biga TSO yönetim kurulu ve meclis üyeleri, Biga Ticaret Borsası üyeleri, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri ve basın kuruluşlarının temsilcilerinin yoğun bir katılımının olduğu gözlenen seminer yaklaşık bir buçuk saat sürdü.