BİGALI KADIN GİRİŞİMCİLERDEN BANDIRMA’YA ANLAMLI ZİYARET… PDF Yazdır e-Posta

BİGALI KADIN GİRİŞİMCİLERDEN BANDIRMA’YA ANLAMLI ZİYARET…

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri 26 Aralık 2015 Cumartesi günü Bandırma Alışveriş ve Tanıtım Günleri kapsamında Bandırma Kadın Girişimciler Kurulu üyeleriyle buluştu.

Bandırma alışveriş günlerinin son gününde Biga Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri Gökçe Uygun, Derya Özkan, Fatma Güremen, Ayşe Tuna Sucuka ve Karabiga Kadınlar Kooperatifi yöneticileri Mükerrem Şaşmaz ile Gülhan Öz Bandırma alışveriş ve tanıtım günleri etkinliği kapsamında Bandırmalı kadın girişimcilerle biraraya geldi ve kapalı çarşıyı gezerek alışveriş günleri etkinliği hakkında kadın girişimciler kurulu üyelerinden bilgiler aldı.

Bigalı kadın girişimcilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Bandırma Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gizem Ozar Uz, Bigalı kadın girişimcilerin faaliyetlerini yakından takip ettiklerini ve işbirliğine her zaman açık olduklarını söyledi. Uz ayrıca, 24-25-26 Aralık tarihlerinde Bandırma Kapalı Çarşıda yapılan alışveriş ve tanıtım günleri organizasyonunun gelirlerinin Bandırma Kaymakamlığı ile birlikte yapılacak proje kapsamında belirlenecek kadın girişimcileri desteklemek üzere kullanılacağını dile getirdi.