BİGA TSO BELGELENDİRME GÖZETİMİNDEN BAŞARIYLA GEÇTİ. PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO BELGELENDİRME GÖZETİMİNDEN BAŞARIYLA GEÇTİ.

BİGA TİCARET VE SANAYİ ODASI’NIN TSE GÖZETİM TETKİKİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

TSE Bursa Sistem ve Belgelendirme Müdürlüğü’nden TSE Uzmanı Yücel Minas tarafından 07 Ocak 2016 tarihinde Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın TSE Kalite Yönetim Sistemi kapsamında gözetim tetkiki gerçekleştirildi.

“Oda olarak TSE’den çok şey öğrendik”

Biga TSO Genel Sekreteri Mustafa Mutlu; TSE’nin tetkik etmenin yanında, öğreten ve rehberlik eden yaklaşımı sayesinde Biga Ticaret ve Sanayi Odası olarak çok yararlı bilgiler edindiklerini dile getirdi.

Gözetim Tetkikine Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melih Akyıl, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hüseyin Şahin, Meclis Kâtip Üyesi Cahit Tünğür, Genel Sekreter Mustafa MUTLU, Kalite ve Akreditasyon Sorumlu Gülşen GEZER, Ticaret Sicili Müdürü Fatih BAŞARAN, Araştırma ve İstatistik Memuru Orhan YAVUZ ve Muhasebe Memuru Adnan DEMİR katıldı.