BİGA TSO ÜYELERİ İSMOB MOBİLYA FUARI’NI ZİYARET ETTİ… PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO ÜYELERİ İSMOB MOBİLYA FUARI’NI ZİYARET ETTİ

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO), 17 Ocak 2016 tarihinde 2’nci Meslek Grubu (Diğer İmalat Sanayi ve Madencilik) ve 8’nci Meslek Grubu (Dayanıklı Tüketim Malları, Mobilya ve Elektrikli Ev Aletleri Ticareti) üyeleri için İstanbul/Büyükçekmece’de bulunan TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen ve ülkemizdeki en büyük, Dünya’daki mobilya fuarları arasında ise üçüncü önemli mobilya fuarı konumunda olan İstanbul Mobilya Fuarı’na (İSMOB 2016) inceleme gezisi düzenledi.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda gerçekleştirilen bir günlük programla 17 Ocak 2016 tarihinde 2’nci Meslek Grubu (Diğer İmalat Sanayi ve Madencilik) ve 8’nci Meslek Grubu (Dayanıklı Tüketim Malları, Mobilya ve Elektrikli Ev Aletleri Ticareti) üyeleri TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı’na (İSMOB 2016) giderek fuarda ürünlerini sergileyen mobilya firmalarını ziyaret ettiler.

Biga TSO üyeleri, İSMOB organizasyonunda bu yıl 12-17 Ocak 2016 tarihlerinde TÜYAP’ta düzenlenen ve tüm dünyadan 100’ün üzerinde ülkenin katıldığı İstanbul Mobilya Fuarı’nda yer alan yenilikleri görme ve standları ziyaret etme fırsatı buldular.