BİGA TSO HEYETİ YALÇIN MAKİNA A.Ş.’Yİ ZİYARET ETTİ. PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO HEYETİ YALÇIN MAKİNA A.Ş.’Yİ ZİYARET ETTİ.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO) yönetimi ve meclis üyeleri tarafından 30 Mart 2016 tarihinde Yalçın Makine Kalıp ve Plastik San.Tic.A.Ş.’nin Çorlu’da bulunan tesislerine yapılan ziyarete Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Biga TSO Meclis Başkanı Eşref Temiz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melih Akyıl, Yönetim Kurulu Üyesi Furkan Şanlı, Meclis Üyeleri Zekai Baş, Ümit Alşan ve Hakan Akın, 1.Meslek Komitesi Başkanı Ramazan Altın, Meclis Üyesi ve 8.Meslek Komitesi Başkanı Hüseyin Erdoğan ile Genel Sekreter Mustafa Mutlu katıldı.

Biga TSO heyetini Yalçın Makina Kalıp ve Plastik Sanayi Tic. A.Ş.’nin Tekirdağ/Çorlu’da bulunan tesislerine gelişinde Yalçın Makina A.Ş. Yönetim kurulu Üyesi ve Genel Müdür Sn.Sefa Çakır, Genel Müdür Yardımcısı Sn.İrfan Elmas ile ile diğer yetkililer karşıladı. Heyete ilk önce Yalçın Makine’yı tanıtan kapsamlı bir sunum yapıldı. Heyete sırasıyla tesiste bulunan tüm üniteler gezdirilerek aytıntılı bilgiler verildi. Biga TSO heyeti adına konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan; Yalçın Makine’nın başarıları ile daime gurur duyduklarını belirterek, başta şirketin kurucusu Sn.İhsan Çakır’a ve tüm şirket çalışanlarına iş hayatlarında başarılarının devam etmesini diledi. Biga TSO heyeti daha sonra tesislerden ayrıldı.