BİGA TSO MECLİSİ ÖFKE VE STRES EĞİTİMİ ALDI PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO MECLİSİ ÖFKE VE STRES EĞİTİMİ ALDI.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO) yönetimi ve meclis üyeleri 02 Nisan 2016 Cumartesi günü Biga MRG Otel’de İzgören Akademi’den Eğitmen Oytun Yumşak’tan “İş Hayatında Öfke Kontrolü ve Stres Yönetimi Eğitimi” aldı.

Biga TSO yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve meslek komite başkanlarının katıldıı eğitim yaklaşık 5 saat sürdü.

Eğitimde; stres nedir, iyi stres-kötü stres, stresin aşamaları, stresin nedenleri, stresin sonuçları, stresle başa çıkma, stres yönetiminde ustalaşmanın ipuçları konularında bilgiler paylaşıldı.

Eğitimi değerlendiren Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Melih Akyıl "Biga Ticaret ve Sanayi Odası olarak eğitimlere çok önem veriyoruz. 2016 yılı eğitim planımızda günümüzün önemli sorunları arasında yer alan yöneticiler için liderlik, kriz yönetimi ve stresle başa çıkma teknikleri ile öfke kontrolünün işletmeler ile çalışanları için ne kadar önemli olduğunu ve çağımız ticaretine ne denli etkisi olduğunu göz önünde bulundurarak, bu eğitimi düzenlemiş bulunmaktayız.”dedi.

HEDEF ÜYELERE DAHA İYİ HİZMET VERMEK

Her fırsatta eğitimi desteklediğini belirten Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan da, üyelere yönelik eğitimlerin devam edeceğini belirterek, eğitim konularının dikkatle seçildiğini, düzenlenen eğitimlerle üyelerimizin kişisel gelişimine katkı sunmayı sürdürmeyi hedeflediklerini dile getirdi.