ESKİ BAŞKANLAR BİGA TSO’DA BULUŞTU. PDF Yazdır e-Posta

ESKİ BAŞKANLAR BİGA TSO’DA BULUŞTU.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)) Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan’ın çağrısıyla Biga TSO’da Meclis Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulunmuş eski yöneticilerle istişare toplantısı ve akşam yemeği düzenlendi.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi bugüne kadar Biga TSO'da görev yapmış başkanlar ile 20 Mayıs 2016 Cuma günü Oda hizmet binasında düzenlenen toplantıda buluştu.

Biga TSO’da düzenlenen ve çok samimi bir havada geçen toplantıda Meclis Başkanı Eşref Temiz tarafından toplantıya katılımlarından dolayı tüm başkanlara teşekkür edildi.

Geçmiş dönemlerde Biga TSO’da görev yapan başkanlar bir araya gelmekten mutlu olduklarını ve bu toplantıyı düzenleyen yönetim kuruluna teşekkürlerini sundu.

Gecede konuşan Şadan Doğan, “bu tür toplantıları geleneksel hale getirmek istediklerini belirterek, Biga’mız için çalışan herkese minnettarız” dedi.