BİGA TSO ÜYELERİYLE BULUŞTU. PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO ÜYELERİYLE BULUŞTU.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası, Oda faaliyetleri hakkında üyelerini bilgilendirmek ve üyelerin görüş ve önerilerini dinlemek, bölgede faaliyet gösteren sektörlerin ve üyelerin sorunlarını saptamak; kamu kesimi, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları arasındaki işbirliğini geliştirmek, iç ve dış kaynaklı destek ve fonlardan daha fazla yararlanabilmek, ilçenin ve iş dünyasının yaşadıkları sorunların tespit edilebilmesi amacı ile Oda üyelerinin, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının yerel yöneticilerinin de katıldığı “Biga TSO Üye Buluşmaları” toplantısı düzenledi.

24 Mayıs 2016 Salı günü saat 09.00’da Biga’da bulunan Köşdere Aktivite gerçekleştirilen toplantı Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, oda ve borsa yöneticileri ile Biga TSO meslek komite üyeleri, meclis üyeleri, yönetim kurulu üyelerii ve çok sayıda üyenin katılımı ile gerçekleşti.

Çok sayıda basın mensubunun da takip ettiği toplantıda konuşan Biga TSO Başkanı Doğan, “Biga TSO Üye Buluşmaları toplantıları ile amacımız üyelerimizle daha sık bir araya gelebilmek, üyelerimizin sorunlarını yerinde tespit ederek çözüm önerilerinde bulunmak ve konunun muhatabı kamu kurum ve kuruluşlarımızın sahasına giren konularla ilgili görüş ve önerileri kendilerine aktarmak ve bu sorunların çözümüne yönelik öneriler hakkında fikir alışverişinde bulunmaktır.” dedi.

Şadan Doğan: “Üyelerimiz Bizim İçin Değerlidir.”

Toplantıda Odanın geçmiş üç yıllık dönem içerisinde yapmış olduğu ve yapacağı birçok faaliyet ve projeyi sunum eşliğinde anlatan Doğan, konuşmasının devamında; “Biga Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerinin sorunlarını dinliyor ve çözüm yolları arıyor. Bu tür toplantılar üyelerimiz tarafından büyük ilgi görüyor. Üye buluşmaları toplantıları ile amacımız üyelerimizle daha sık bir araya gelebilmek, üyelerimizin sorunlarını yerinde tespit ederek çözüm önerilerinde bulunmak ve konunun muhatabı olan kamu kurum ve kuruluşlarımızın sahasına giren konularla ilgili görüş ve önerileri kendilerine aktarmak ve bu sorunların çözümüne yönelik öneriler hakkında fikir alış-verişinde bulunmaktır. Toplantılarımızı önümüzdeki dönemlerde de sürdürmeyi planlıyor, teşriflerinden dolayı tüm üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.