EMLAK MÜŞAVİRLERİ BİGA TSO’DA TOPLANDI. PDF Yazdır e-Posta

EMLAK MÜŞAVİRLERİ BİGA TSO’DA TOPLANDI.

Biga’da Biga Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Biga Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na bağlı olarak faaliyet gösteren Emlakçılar Biga TSO 9.Meslek Komitesi (Konaklama, Lokanta, Finans, Sigorta ve Diğer Hizmetler) Başkanı Recep Hızlı başkanlığında biraraya geldi.

12 Temmuz 2016 Salı günü saat 11.00’de Biga TSO Meclis Toplantı Salonu’nda biraraya gelen gayrimenkul yatırım danışmanı emlak müşavirleri, sektörlerindeki değişiklikler, emlak danışmanlarının yaşadığı mesleki problemler ve güncel konulardaki gelişmeleri değerlendirdi.

Çok samimi bir ortamda geçen toplantıya 9.Meslek Komitesi Başkanı Recep Hızlı, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, Biga TSO Başkan Yardımcıları Melih Akyıl ve Sedat Çakır, Yönetim Kurulu Üyesi Gürol Gençoğlu, odalara üye tüm emlak müşavirleri, Biga TSO Genel Sekreteri Mustafa Mutlu, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri Mehmet Genç katıldı.

Karşılıklı bilgi alış-verişi, ortak akıl ve istişare formunda gerçekleşen toplantıda, emlak ve gayrimenkul sektörü ile ilgili son gelişmeler ve emlak sektörü ile ilgili Biga’da yaşanan sorunlar konuşuldu.

Toplantı sonunda katılım sağlayan emlak müşavirleri tarafından, çok faydalı bir değerlendirme toplantısı olduğu ifade edildi.

Toplantıda emlak müşavirlerinin sorunları konuşularak, tartışıldı. Komite Başkanı Recep Hızlı, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada; “Biga’da Emlak Müşavirliği yapan tüm meslektaşlarımız, toplantıyla beraber bilgi sahibi olmuşlardır. Toplantımıza katılıp bizleri onurlandırdıkları için kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.