BİGA TSO BAŞKANI ŞADAN DOĞAN MUSTAFAKEMALPAŞA TSO’YU ZİYARET ETTİ. PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO BAŞKANI ŞADAN DOĞAN MUSTAFAKEMALPAŞA TSO’YU ZİYARET ETTİ.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan DOĞAN, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hüseyin Şahin ve Arş.ve İstat.Me.Orhan YAVUZ 08 Ağustos 20164 tarihinde Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Dırakman, Meclis Başkanı Cemal Burhan, Yönetim Kurulu Üyeleri Vedat Süngü ve Hasan Okumuş’un ev sahipliğinde gerçekleşen ziyaret sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti.

Mustafakemalpaşa TSO faaliyetleri hakkında bilgi alan Biga TSO heyeti, Oda hizmet binasını gezerek incelemelerde bulundu. Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasını beğendiklerini ifade eden heyet, yeni yapılmakta olan Biga TSO hizmet binası için fikir alış-verişinde bulundu.