KARDEŞ KARACABEY TSO'DAN ODAMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ... PDF Yazdır e-Posta
Pazartesi, 20 Şubat 2017 08:06

KARDEŞ KARACABEY TSO'DAN ODAMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ...

Karşılıklı olarak işbirliğini güçlendirmek, birlikte faaliyetler ve projeler yapmak amacıyla 26 Kasım 2015 tarihinde Biga Ticaret ve Sanayi Odası ile Karacabay Ticaret ve Sanayi Odası arasında Biga'da imzalanan "Kardeş Oda ve İşbirliği Protokolü"nün bir yansıması olarak kardeş Odamız Karacabey TSO yönetimi 08 Kasım 2016 tarihinde Odamıza "Hayırlı Olsun" ziyaretinde bulundu.

Karacabey TSO Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü, Başkan Yardımcısı Feti Toprak, Sayman Üye H.Fikri Sezer ve Genel Sekreter Özgür Carlı'dan oluşan heyet tarafından gerçekleştirilen ziyarette Biga TSO tarafından yapımı tamamlanan, modern imkanlarla donatılan ve Biga'ya değer katacak olan hizmet binasında yapılan incelemelerin ardından Kasım ayı Meclis toplantısı ve Müşterek Meslek Komiteleri toplantısına iştirak edildi.

Karacabey TSO Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü toplantıda yaptığı konuşmada; "Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan ve Yönetim Kurulu Üyelerine misafirperverlikleri vesilesiyle teşekkür ediyor, şu an içinde bulunduğumuz modern hizmet binasını Biga'ya kazandırdıkları için tekrar tebrik ediyorum." "Emeklerinize Sağlık" "Biga'ya yakışan bir eseri el birliği ile tamamladınız. Biga TSO bizim kardeş odamız olduğu gibi Oda yapımız ve faaliyetlerimizde birbiriyle benzer noktalara sahip. Aynı zamanda tarım ve hayvancılık başta olmak üzere İlçelerimizin de birçok ortak noktası var. Odalarımız arasındaki bu ilişkinin İlçelerimiz arasında da artarak devam etmesini temenni ediyoruz." ifadelerini kullandı.