EMLAK MÜŞAVİRLERİ DERNEĞİNDEN BİGA TSO’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ PDF Yazdır e-Posta

EMLAK MÜŞAVİRLERİ DERNEĞİNDEN BİGA TSO’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Biga Emlakçılar Yardımlaşma Derneği (BEYDER) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mutlu, Başkan Yardımcısı Ergün Erkap ve yönetim kurulu üyeleri Serkan Özkan, Hakan Dinç ve Kani Demirtaş, Biga Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapımı tamamlanarak hizmete sunulan modern hizmet binası dolayısıyla 24 Kasım 2016 Perşembe günü Oda yönetimine "Hayırlı Olsun" ziyaretinde bulundu.

Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, Biga Emlakçılar Yardımlaşma Derneği heyetine, Oda olarak yürüttükleri faaliyet ve projeler ile önümüzdeki dönemde yapmayı düşündükleri çalışmalar hakkında bilgi aktarımında bulundu.

Ziyarette ayrıca, Biga’daki emlak ve gayrimenkul piyasasında yaşanan gelişmeler ve sorunlar ile birlikte çalışabilme olanakları görüşülen konular arasındaydı.