BİGA TSO HEYETİ ÇANAKKALE ODA VE BORSA MÜŞTEREK TOPLANTISINA KATILDI. PDF Yazdır e-Posta
Pazartesi, 20 Şubat 2017 10:46

BİGA TSO HEYETİ ÇANAKKALE ODA VE BORSA MÜŞTEREK TOPLANTISINA KATILDI.

Çanakkale İli Odaları ve Borsaları Yönetim Kurulları ortak toplantısı Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde yapıldı.

Gelibolu’da 13 Ocak 2017 Cuma günü gerçekleştirilen ve Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın Meclis Başkanı Eşref Temiz, Meclis Üyesi Cüneyt Oflaz ve Genel Sekreter Mustafa Mutlu ile temsil edildiği toplantıya, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası adına Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin, Başkan Yardımcıları T.Selçuk Semizoğlu ve Mustafa Kansu, Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Gürbüz ile Genel Sekreter H.Sema Sandal, Çanakkale Ticaret Borsası adına Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen, Meclis Başkan Yardımcısı İzzet Arıcı, Meclis Üyesi Ahmet Uzun ve Genel Sekreter Sevcan Elver, Biga Ticaret Borsası adına; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahmet Şahin ve Bülent Baş, Yönetim Kurulu Üyesi Faik Ekmek ve Genel Sekreter Halil Erol katıldı.

Ortak Oda ve Borsa toplantısına ev sahipliği yapan Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası adına toplantıda; Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Özen, Meclis Başkan Yardımcısı Bülent Çetin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Uz ve Genel Sekreter Hüseyin Çakmak hazır bulundu.

Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Özen’in açılış konuşması ile başlayan toplantıda, gündem gereği bir önceki toplantı tutanağı okundu. Diğer gündem maddelerinde ise sırasıyla TOBB Birlik Merkezi/Ankara’da yapılan Marmara-Trakya Bölge toplantısı ve anılan toplantıda görüşülen TOBB Nefes Kredisi, TOBB Dijital Dönüşüm / Tek Durak Ofis Projesi, Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) tedbir paketi içeriği, mesleki eğitim ve mesleki yeterlilik belgesi konuları değerlendirildi. Toplantı, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları hakkında bilgi verilmesinin ardından, 2018 yılının "Troia Yılı" ilan edilmesi için yapılacak çalışmalar görüşüldü. Teröre karşı mücadelede ortak strateji belirlenmesi konusunda Çanakkale TSO’nun hazırladığı bildiri okundu ve bildiri hakkındaki görüş alış-verişinin yapıldığı toplantı, akademik danışman ile ilgili fikir beyanları ve 1915 Çanakkale Şehitler Köprüsü projesindeki gelişmeler ve süreç ile ilgili bilgi aktarımı ile sona erdi.