ONLINE EĞİTİMLERE KATILIN PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO’DAN ÜYELERİNE ONLINE EĞİTİM

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan yaptığı açıklamada; Oda üyelerine, iştirakçisi oldukları Trakya Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) A.Ş. işbirliği ile ücretsiz ONLINE eğitim alma imkanı sunmaya başladıklarını bildirdi.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın, uzaktan eğitim stratejileri kapsamında ilk kez üyelerine ücretsiz online eğitim alma imkanı sunduklarını vurgulayan Doğan, üyelerin eğitim hizmeti sunulan www.abigemakademi.com web sitesi üzerinden 7 gün 24 saat diledikleri zaman sisteme dahil olabilecekleri ve ister telefondan, ister tabletten veya bilgisayardan eğitimlere ulaşabileceklerini belirtti. Site üzerinden, temel işletme yönetiminden kişisel gelişime kadar çeşitli konularda eğitim alabilecek olan üyelerin, her bir eğitim modülünü tamamladıklarında e-sertifika alma hakkı kazanacaklarını ifade eden Doğan, üyelerin, çalışanlarının eğitimi gibi hem zaman hem maliyet gerektiren zorluklarla baş etmek zorunda kalmadan eğitimlere kendilerinin belirleyecekleri zaman dilimlerinde katılabileceklerini ve bu sayede, üyelerin iş hayatında öne çıkmaları, yaptıkları iş ve işlemlerin teorisini pratik olarak öğrenmeleri ve uygulama için ön çalışma yapmaları için kişisel gelişime katkı sağlanacağını dile getirdi.

Üyelerin eğitime başlamaları için Oda tarafından kendilerine SMS ile gönderilen parola ile siteye girdikten sonra yalnızca adı-soyadı ve çalıştığı işletme ile ilgili bilgilerini belirtmelerinin yeterli olacağını ifade eden Başkan Doğan, ilk etapta 46 başlıktan oluşan e-eğitim konularının, gelecekte daha da genişletilmesinin planlandığını söyledi.

BİGA TİCARET ve SANAYİ ODASI
Biga Chamber of Commerce and Industry