DOĞA YÜRÜYÜŞÜ PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO ÜYELERİ DOĞA YÜRÜYÜŞÜNDE BULUŞTU.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası üye memnuniyeti ve üyeler arası kaynaşmayı artırmak amacıyla düzenlediği sosyal, kültürel ve sportif aktivitelere bir yenisini daha ekledi.

Biga TSO organ üyeleri hem Biga’nın doğal güzelliklerini tanımak hem de günlük hayatın yoğun temposundan biraz uzaklaşarak 12 Kasım 2017 Pazar günü doğa yürüyüşünde buluştu.

12 Kasım Pazar günü sabah saat 09:45'te Biga’nın eşsiz köşelerinden Kırkgeçit yolunda buluşan Biga TSO üyeleri ile aileleri ve çocukları unutulmaz bir gün yaşadı.

Çok güzel bir havada toplu olarak yapılan doğa yürüyüşünün ardından Kırkgeçit Termal Tesislerinde kahvaltıya geçildi.

Biga TSO üyelerine yönelik gerçekleştirilen doğa yürüyüşü faaliyetlerinin önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini vurgulayan Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, doğa yürüyüşü sonrası yaptığı açıklamada, sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra sportif etkinlikler düzenleyerek üyelerimiz arasında birliktelik ruhunu daha da pekiştirmek istediklerini söyledi.