GİRİŞİMCİLİK SERTİFİKALARI TÖRENLE VERİLDİ PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO’DA GİRİŞİMCİLİK SERTİFİKALARI TÖRENLE VERİLDİ.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası, İŞKUR ve KOSGEB işbirliği ile 24-27 Ekim ve 01-04 Kasım 2017 tarihlerinde Biga’da ondokuz ve yirmincisi düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerini başarıyla bitiren 48 girişimci adayına sertifikaları 12 Aralık 2017 günü Biga TSO Konferans Salonunda yapılan törenle verildi.

Girişimcilik Eğitimi Sertifika Töreni’nde bir konuşma yapan Biga TSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hüseyin Şahin: “Bölgemizde girişimciliğin yaygınlaştırılması çalışmaları kapsamında Biga Ticaret ve Sanayi Odası ile İŞKUR ve KOSGEB Çanakkale Müdürlüğü işbirliği ile Odamızda gerçekleştirilen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi”ni başarıyla tamamladınız. Sizlerin de bildiği gibi bu eğitimler yeni işyerlerinin açılmasına ve yeni istihdam alanları oluşmasına katkı sağlamaktadır.

Ülkemizin kalkınması için en büyük görevimiz üretmektir. Girişimci sayımız ne kadar artarsa üretimimiz artacak, ihracatımız artacak, istihdam artacak. Milli gelirimizi 2023’te 2 trilyon dolara yükselterek gelişmiş ülkelerle aramızdaki kişi başı milli gelir farkını kapatmak için de girişimci sayımızı artırmalıyız.

Eğitimlere katılan girişimcilerimiz yalnızca kendilerine değil, ülke ekonomisine de katkı sağlayacaklardır. Bigamıza ve sizlere hayırlı uğurlu olsun.

Sadece bu girişimci belgesiyle iş hayatına atılmakla kalmayıp bundan sonra da devletin çeşitli alanlarda yapacağınız yatırımlara göre destekleri devam edecektir. KOSGEB destekleri, yine İŞKUR’un yapmış olduğu istihdam ile ilgili destekleri gibi birçok alanda devam ediyor.

Son olarak, bu eğitimi başarıyla tamamladığımız için hepinizi tebrik ediyorum. Eğitimleri veren değerli hocalarımız Ebru Fidan ve Sadık Vural’a da huzurlarınızda teşekkür ediyorum.

Sizlere Oda meclisimiz ve yönetim kurulumuz adına başarılar diliyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’ni başarıyla tamamlayan girişimci adaylarına sertifikaları verildi.