BİGA TSO YÖNETİMİ BİGA OSB’DE ZİYARETLERDE BULUNDU. PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO YÖNETİMİ BİGA OSB’DE ZİYARETLERDE BULUNDU.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi ve meclis üyeleri tarafından 04 Ocak 2018 Perşembe günü bölgenin yıldızı haline gelen ve tam doluluk oranına ulaşan Biga Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’nde bulunan firmalara bir dizi ziyaretler yapıldı.

Biga OSB Müdürlüğü, Kozat Biga Fine Foods Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş., Tekinler Süt Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti., Contasil Silikon Conta Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti., Çeksan Demir Çekme Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti., Meydere Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., Zafer Mensucat Örme ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti., Royal Foods Gıda Maddeleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Demay Mobilya ve Decortie Bilişim Mobilya Reklam Ticaret Ltd.Şti. tesislerine yapılan ziyaretlere Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melih Akyıl, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Şahin ve Furkan Şanlı, Meclis Üyeleri Hakan Akın ve Şenol Gençoğlu, 2.Meslek Komitesi Başkanı Tevfik Başarır ile Genel Sekreter Mustafa Mutlu katıldı.

Oldukça verimli geçen ziyaretler kapsamında Biga Organize Sanayi Bölgesi gezildi ve bölgedeki fabrikalarda inceleme imkânı bulundu. Biga TSO heyetine OSB’de faaliyet gösteren firmaların yetkilileri tarafından çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Biga’nın ve Biga OSB’nin bir çok sanayi alanında Çanakkale’de öncülük yaptığını belirtiği ziyaretler esnasında, Odanın üyeleri ve bölge ekonomisi ile ilgili yapmakta olduğu faaliyetler ve Biga’daki yatırımlar hakkında bilgiler vererek, Biga’da önümüzdeki dönemde beklenen yatırımlar ve Oda olarak yürüttükleri projeler hakkında bilgiler aktardı.