BİGA’DA ÜÇÜNCÜSÜ YAPILAN ALIŞ-VERİŞ GÜNLERİ YİNE ÇOK RENKLİ GEÇTİ. PDF Yazdır e-Posta
BİGA’DA ÜÇÜNCÜSÜ YAPILAN ALIŞ-VERİŞ GÜNLERİ YİNE ÇOK RENKLİ GEÇTİ.
Biga sokakları eğlenceli alış-veriş ile doldu taştı.
Biga Belediyesi, Biga Ticaret ve Sanayi Odası, Biga Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Biga Ticaret Borsası, Biga Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası ile Biga Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası işbirliğinde gerçekleştirilen Biga İndirimli Alışveriş Günleri'nin 3’ncüsü 21-24 Aralık 2017 tarihlerinde gerçekleştirildi.
Dört gün boyunca, sokak etkinlikleri, defileler, konserler ve büyük kampanya ve indirimlerle devam eden Biga İndirimli Alışveriş Günleri renkli ve hareketli geçti. Alışveriş Günleri kapsamında düzenlenen defileler, gösteriler, şovlar, maskotlar, palyaçolar ve sokak konserlerine ilgi hayli yoğundu.
Biga’da birlik ve beraberliğin bir göstergesi olarak düzenlenen “BİGA İNDİRİMLİ ALIŞVERİŞ GÜNLERİ”; Biga'daki ticari yaşamın hareketlenmesini, halkımızın ve ticaret erbabımızın indirimli alışveriş günlerinde buluşmasını sağladı.
Etkinliğin bölgesel ölçekte geleneksel hale getirilmesi için çalışmaların sürdürüldüğünü belirten Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, alışveriş günleri ile Bigalılar hem eğlendi, hem de alışverişin keyfini yaşadı dedi.
Doğan; “BİGA İNDİRİMLİ ALIŞVERİŞ GÜNLERİ” ile; Bigalı tüketiciyi alışverişe sevk etmenin yanısıra bölge halkının da Biga’mızdan alışveriş yapmasını hedefledik. Etkinlikler süresince vatandaşlarımız, daha uygun koşullarda alışveriş yaparak, dolayısıyla alacakları mal ve hizmetleri mevcut fiyatlardan daha ucuza alırken, esnaf ve ticaret erbabımız işlerinde hareketlilik yaşadı. Böylelikle, Biga ekonomisi canlandı, hareket kazandı. Bu etkinlik sayesinde, zaten belirli bir hareketliliğe sahip olan Biga’mıza ayrı bir ekonomik ve sosyal dinamizm geldi. Biga TSO olarak, Biga’da kazananların ve Big’da yaşayanların kısaca bizlerin; toplum ve iş dünyası olarak hep birlikte kazanmasını amaçladık.” diye konuştu.