Proje Hazırlama Eğitimi PDF Yazdır e-Posta
Çarşamba, 21 Şubat 2018 13:22
Proje Hazırlama Eğitimi (Araştırma Projesi Hazırlama ve Yönetme)
Sayın Üyemiz,
Odamız, Biga Ticaret Borsası, Biga Ziraat Odası ve ÇOMÜ Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörlüğü işbirliği ile 03-04 Mart 2018 tarihlerinde (hafta sonu), Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nda “Proje Hazırlama Eğitimi” düzenlenecektir.
Söz konusu eğitim kontenjanla sınırlı olup, eğitime katılmak isteyen üyelerimizin 23 Şubat 2018 tarihine kadar Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir e-posta adresine veya 3164888 no.lu telefondan Gülşen Gezer’e kayıt yaptırmaları gerekmektedir.
Eğitime kabul edilen üyelerimizle iletişime geçilecektir.
Saygılarımızla,
Mustafa MUTLU
Eğitmenler:
Moderatör: Prof. Dr. Mustafa BÖYÜKATA, Bozok Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı
Prof. Dr. Ömür ÖZMEN, Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi, Yönetim Organizasyon Anabilim Dalı Başkanı
Prof. Dr. Abbas TÜRNÜKLÜ, Dokuz Eylül Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Psikoloji Bölümü Başkanı
Doç. Dr. Rengin AK, Kırklareli Üniversitesi, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Politikası Ana Bilim Dalı Başkanı, Maliye Bölüm Başkanı