BİGA TİCARET VE SANAYİ ODASI “TEK DURAK HİZMET NOKTASI” OLDU..! PDF Yazdır e-Posta
Çarşamba, 21 Şubat 2018 14:24
BİGA TİCARET VE SANAYİ ODASI “TEK DURAK HİZMET NOKTASI” OLDU..!
Üyelerimiz için vakit kaybı olan tescil ve ilana tabi tüm işlemlerde bankalara yatırılan Ticaret Sicil Gazetesi bedeli artık Odamızda tahsil edilebilecek.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan; “Üyelerimizin işlerini kolaylaştırmak için çalışmalara başladık. Daha önce Ticaret Sicil harçlarının ve Rekabet Kurumu payının Odamız tarafından tahsil edilmesine başlanmıştı. Şimdi de Ticaret Sicili Gazetesi bedeli Odamız tarafından tahsil edilebilecek. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği başta olmak üzere, ilgili kurumlarla görüşmeler yaptık ve 12.02.2018 tarihinden itibaren artık tüm işlemler tek durak hizmet noktası olan Odamız tarafından yapılacak.
Bu kapsamda, Ticaret Sicili Gazetesi ilan bedeli tahsili konusunda Odamıza tahsil yetkisi verilirken, tüm diğer işlemlerde üyelerimiz vergi dairesi, banka gibi yerlere gidip-gelmek yerine sadece Odamıza gelerek tüm işlemlerini yapabilecekler. Bu sayede üyelerimizin emek ve vakit kaybı ortadan kaldırılmış olacak. Ayrıca tüm personelimize gerekli eğitimleri vererek, üyelerimize en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde olmaya devam edeceğiz.” dedi.