BOSNA HEYETİNDEN BİGA TSO’YA ZİYARET PDF Yazdır e-Posta

BOSNA HEYETİNDEN BİGA TSO’YA ZİYARET

Bosna Hersek Federasyonu’nun Zenica-Doboj Kantonu’na bağlı Zavidovići ilçesinin Belediye Başkanı Hašim Mujanović ve Başkan Yardımcısı Nermin Čahtarević 20 Nisan 2018 Cuma günü Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Bosna Hersek heyeti Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nda Bigalı iş insanları ile buluştu. Yaklaşık iki saat süren toplantıda, Zenica-Doboj genelinde ve Zavidovici ilçesi özelinde yatırım ortamı ve imkânlarının tanıtımının ardından, Biga ile Bosna-Hersek arasında mevcut olan ticari ilişkilerin geliştirilmesi ve karşılıklı olarak yatırım potansiyelinin hareket geçirilmesi için yapılması gerekenler ele alındı.

Toplantıda, Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen Meclis Başkanı Melih Akyıl, Yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin Erdoğan, Hakan Akın ve Tevfik Başarır, Oda üyeleri ve Genel Sekreter Mustafa Mutlu hazır bulundu.

Biga TSO Meclis Başkanı Akyıl yaptığı açılış konuşmasında; Biga’nın sosyo-ekonomik yapısı hakkında genel bilgilendirmeden sonra Bosna-Hersek ile ticari işbirliklerinin gelişmesi adına yapılan bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Toplantıda Belediye Başkanı Mujanović tarafından Zavidovici’deki yatırım fırsatları ve devlet destekleri paylaşıldı ve Bigalı iş insanları yatırım yapmaları için davet edildi.