TOBB BAŞKANI’NA ZİYARET PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO’DAN TOBB BAŞKANI’NA ZİYARET

Biga Ticaret ve Sanayi Odası heyetinin 09 Mayıs 2018 Çarşamba günü TOBB Birlik Merkezi/Ankara’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na yaptığı ziyarete Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl, Meclis Başkan Yardımcıları Jale Kırbaş ve Ümit Alşan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Çakır, TOBB Genel Kurul Delegesi ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Erdoğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Akın ve Tevfik Başarır, Meclis Üyesi Erol Şener ile Genel Sekreter Mustafa Mutlu katıldı.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Biga TSO heyetini kabulünde, yeniden seçilen Başkan Şadan Doğan ve ekibine yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Şadan Doğan ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti: “Sağolsun Sayın Başkanımız bizi bugün en iyi şekilde ağırladı. Sayın Başkanımız Biga’mız da yapılan yeni hizmet binamızın açılışı ve ödül törenimize katılmıştı. Kendilerine hem bunun için bir teşekkür, hem de önümüzdeki günlerde yapılacak olan TOBB seçimli genel kurulu için kendisini ziyaret edip, başarılar diledik. Sayın Başkanımız Biga’ya geldiği zaman Biga’ya bir okul sözü vermişti, onu da değerlendirdik. İnşallah seçim sonrası bu okul projesini de hayata geçirmeyi düşünüyoruz. Ayrıca, TOBB Nefes kredisi ile üyelerimize sağlanmış olan bu kredilerden dolayı da kendisine teşekkür etme fırsatı bulduk. Başkanımız iyi ki var. Onun gayretli çabaları sayesinde üyelerimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Biz de bu dört yıllık dönemde hem üyelerimize hem ekonomimize katkı sağlamak için başta Biga’mıza, Çanakkale’mize, Türkiye’mize katkı sağlamak için tekrar yola çıktık. Allah inşallah utandırmaz. Hep beraber iyi şeyler yapacağımıza inanıyoruz.”

Başkan Doğan amaçlarının daha çok çalışarak ülke ekonomisine katkı sunmaya devam etmek, daha çok ihracat yapmak olduğunu belirterek, Biga’da bu yıl 12’ncisini 5-7 Ekim 2018 tarihlerinde yapmayı planladıkları Biga Fuarı'na TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nu TOBB yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 5 Ekim 2018 günü yapılacak Biga Fuarı’nın açılışına davet etti. Doğan ayrıca, Biga TSO’ya ve heyetlerine gösterdikleri yakınlık için TOBB Başkanı’na teşekkür etti.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Biga TSO’nun öncülüğünde yapılan ve Güney Marmara’nın en büyük tanıtım etkinliklerinden biri olan Biga Fuarı’nı ajandasına not ederek, fuar açılışına yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katılmaktan büyük memnuniyet duyacağını belirtti.