TSE BELGELENDİRME GÖZETİMİ PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO, TSE BELGELENDİRME GÖZETİMİNDEN BAŞARIYLA GEÇTİ.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerinin rekabet edilebilirliğine ve büyümelerine katkıda bulunmak amacıyla üyelerine sunduğu hizmet kalitesinden ödün vermeden Oda yönetimi ve personeli ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Türk Standartları Enstitüsü’nden Başaraştırmacı Coşkun Yıldırım tarafından 24-25 Mayıs 2018 tarihlerinde Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın TSE Kalite Yönetim Sistemi kapsamında gözetim tetkiki ve TS EN ISO 9001-2008’den TS EN ISO 9001:2015’e belge geçişi başarıyla gerçekleştirildi.

TSE Başdenetçisi Coşkun Yıldırım, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Melih Akyıl, Genel Sekreter Mustafa Mutlu, Kalite ve Akreditasyon Sorumlu Gülşen Gezer, Ticaret Sicili Müdürü Fatih Başaran, Araştırma ve İstatistik Memuru Orhan Yavuz, Muhasebe Memuru Adnan Demir ve Ticaret Sicili Memuru Barış Doğan’ın katılımıyla gerçekleşen açılış toplantısının ardından gözetim tetkiki incelemelerine devam edildi.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nda Türk Standartları Enstitüsü Başdenetçisi Coşkun Yıldırım tarafından yapılan ve tüm birimleri kapsayan evrak ve dosyaların incelendiği tetkik neticesinde; Biga TSO’da verilen hizmetlerin etkin, kaliteli, hızlı, verimli ve dolayısıyla müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik olarak yapıldığının tespit edildiği ve Biga TSO’nun Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’nin TS EN ISO 9001:2008 standardından TS EN ISO 9001:2015’e geçişinin uygunluğuna karar verildiği ifade edildi.