BİGA TSO STRATEJİK AMAÇ VE HEDEF BELİRLEME TOPLANTISI YAPILDI. PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO STRATEJİK AMAÇ VE HEDEF BELİRLEME TOPLANTISI YAPILDI.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2019-2022 dönemi Stratejik Planı’nın hazırlanması çalışmaları kapsamında 17 Temmuz 2018 Salı günü saat 09.00’da stratejik amaçlar ve bu amaçları gerçekleştirmeye yönelik hedef ve faaliyetleri belirleme toplantısı yapıldı.

Biga TSO’nun 2019-2022 döneminde üyelerine sunacağı hizmetlerin kalitesini artırmaya yönelik bir rehber niteliğinde olan stratejik planını oluşturmaya dönük adımlardan biri olan toplantıya Odayı temsilen Meclis Başkanı Melih Akyıl, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Çakır, Meclis Başkan Yardımcıları Jale Kırbaş ve Ümit Alşan, Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri Ayşe Arda, Niyazi Kısacık, Şerif Engin, İlhan Aydın, Serkan Yılmaz, Ayşe Tuna Sucuka, Özgür Yılmaz ve Nejdet Irak, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Erdoğan ve Tevfik Başarır, Meclis Üyesi Erol Şener, Meslek Komite Başkanları İnci Bayram, Koray Kabadayı, İrfan Çınar, Servet Bayram ve Mustafa Bıyıklı, Genel Sekreter Mustafa Mutlu, Kalite ve Akreditasyon Sorumlusu Gülşen Gezer, Arş.ve İstat.Me.Orhan Yavuz, Muhasebe Me.Adnan Demir, Tic.Sic.Me.Barış Doğan ile stratejik plan ekibinde yer alan Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Nazan Yelkikalan, İbrahim Bodur Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yard.Doç.Dr.Erdal Aydın, Dr.Sena Erden Aygün, Yard.Doç.Dr. Ünzüle KURT, Aykuz Oflaz ve Elçin Bayraktar Köse katıldı.

Toplantıya dış paydaşlardan ise Biga MYO Müdür Yardımcısı Yard.Doç.Dr.Bahattin Zayim, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Vergi Dairesi Müdürü Salih Kılıç, Biga Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Sait Tanur, S.S. Çanakkale Çevre Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifleri Birliği Biga Şube Başkanı İbrahim Kahraman Soydan ve Biga Ziraat Odası Genel Sekreteri Arif Ödül katılım sağlayarak Biga TSO’nun stratejik amaçlarının belirlenmesine önemli katkılar sağladı.

Meclis Başkanı Akyıl toplantıdan sonra yaptığı açıklamada, toplantının çok verimli geçtiğini, her zaman tüm çalışmaları Odanın vizyonu ve misyonuna uygun olarak, hazırlanmış planlar doğrultusunda yapmaya büyük özen gösterdiklerini belirterek, üniversite ile birlikte hazırlanmakta olan stratejik planın 2019 -2022 yıllarına projeksiyon tutacağını ve Oda üyeleri ile iç ve dış paydaşların ve Biga’nın ticaretine, sanayisine ve sosyo-ekonomik hayatına katkı koyacak mahiyette bir belge olacağını dile getirdi.