YANGIN EĞİTİMİ PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO PERSONELİ YANGIN EĞİTİMİ ALDI.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası personeli, 13 Eylül 2018 tarihinde Biga Belediyesi İtfaiye personelinden Temel Yangın Eğitimi aldı.

Yangın eğitimi Biga Ticaret ve Sanayi Odası otoparkında yapıldı. Eğitimde; yangın çeşitleri, yangın sebepleri, yangın önleyici tedbirler, yangın söndürme usulleri ve yangın söndürme cihazları konuları uygulamalı örneklerle verildi.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın yangına karşı bina içerisinde yeterli donanıma sahip olduğunu belirten eğitmenler tarafından, eğitime katılan Biga TSO personeline “Yangın Eğitimi ve Tatbikatı Katılım Belgesi” verildi.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, kurumların personellerinin bu tarz risklere karşı eğitim almalarının ve bilinçlendirilmelerinin önemli olduğunu söyledi ve Oda personelinin çeşitli konularda eğitim almaya devam edeceklerini belirtti.