KOBİ DESTEK KREDİSİ PDF Yazdır e-Posta

KOBİ DESTEK KREDİSİ TSO ÜYELERİNİN KULLANIMINA AÇILDI.

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde yürütülen çalışmalar sonucu KOBİ Destek (Nefes) Kredisi için; Ziraat Bankası, Halk Bankası, Vakıfbank, İş Bankası, Garanti Bankası, Yapı Kredi Bankası ile anlaşma sağlanmıştır. Kampanya kapsamında kredilendirme işlemlerine 20.09.2018 tarihinde başlanmıştır.

50.000.00.-TL üst limitli, 6 ay anapara ödemesiz, 12 ay eşit taksitle geri ödenebilecek kredinin toplam süresinin 18 ay olacaktır. Vadenin uzatılması veya kısaltılması mümkün değildir. Kullandırılacak kredinin brüt faiz oranı aylık % 1,85 olarak belirlenmiştir. Kredilendirmelerde tüm risk ve teminatlandırma protokol imzalanan bankalara ve Hazine ve Maliye Bakanlığının sağladığı destekle KGF’ye ait olacaktır. Protokol imzalanan bankalar, KGF’ye ödenecek %0,03 kefalet başvuru bedeli ve komisyon dışında Üyelerimizden herhangi bir masraf komisyon talep etmeyecektir.

Üyelerimizin krediye başvurabilmeleri için öncelikle Odamızdan, açıklama olarak “KOBİ Destek (Nefes) Kredisi başvurusu içindir.” ibareli faaliyet belgesi almaları gerekmektedir. Bu belge olmadan bankalar talep kabul etmeyecektir.

Mevcut piyasa şartlarından daha uygun koşullarda üyelerimizin kullanımına sunulan “ KOBİ Destek Kredisinin “ üyelerimize, ilçemiz ve ülkemiz ekonomisine hayırlı olmasını dilerim.”

Saygılarımla,

Şadan Doğan