VALİ TAVLI BİGA FUARI’NI ZİYARET ETTİ. PDF Yazdır e-Posta

VALİ TAVLI BİGA FUARI’NI ZİYARET ETTİ.

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı 06 Ekim 2018 Cumartesi günü Biga Fuarı’nı ziyaret etti.

Vali Tavlı’yı Biga’ya gelişlerinde Biga Kaymakamı Mustafa Can ve Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan karşıladı.

Biga TSO Başkanı Şadan Doğan tarafından Vali Tavlı’ya öncelikle Biga Fuarı’nı ziyaret etmelerinden dolayı teşekkür edildi ve Biga Fuarı hakkında detaylı bilgiler verildi.

Vali Tavlı, Biga Fuarı’nda yer alan tüm firmaların standlarını gezdi.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan yaptığı açıklamada, “Bugün Biga Fuarı’na gelerek bizlere çok büyük bir destek veren Sayın Valimize teşekkür ederiz. Gerek kaymakamlığımızla, gerek belediyemizle ve gerekse diğer odalarımızla, borsamızla ve üretici birliklerimizle birlikte ortaklaşa birçok faaliyet yürütüyoruz. Güney Marmara’nın en büyük tanıtım etkinliği olan Biga Fuarı’nı daha da güçlendirmek ve uluslararası bir kimlik kazandırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.