TOBB YÖNETİM KURULU ÜYESİNDEN BİGA TSO’YA ZİYARET PDF Yazdır e-Posta

TOBB YÖNETİM KURULU ÜYESİNDEN BİGA TSO’YA ZİYARET.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, TOBB Borsalar Müdürü Muhibbet Uludoğan ve Bursa Ticaret Borsası Genel Sekreteri Fehmi Yıldız, Oda-Borsa ziyaret programları kapsamında 24 Ekim 2018 Çarşamba günü Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile bir araya geldi.

Geçtiğimiz Mayıs ayında yapılan TOBB 74’ncü genel kurulunda gerçekleşen birlik başkanı ve yönetim kurulu seçimlerinden dolayı teşekkürlerini sunan Matlı, Bigalı tüccar ve sanayicilerin istek ve talepleri hakkında Biga TSO yönetiminin taleplerini dinledi.

Ziyarette ayrıca, Biga ve bölge ekonomisi, Biga TSO faaliyetleri ve TOBB ile ilişkiler hakkında istişarelerde bulunuldu.