KARACABEY TSO’DA ORTAK KOMİTE TOPLANTISI PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO HEYETİ KARACABEY TSO’DA ORTAK KOMİTE TOPLANTISINA KATILDI.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası, Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası, Bandırma Ticaret Odası ve Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’nın toptan ve perakende gıda sektörünü temsil eden komite başkanları sektörleriyle ilgili yaşanan sorunları istişare etmek ve ortak görüş oluşturmak amacıyla 23 Kasım 2018 Cuma günü Karacabey TSO’da bir araya geldi.

Toplantıya Biga TSO 4’ncü Meslek Komitesi (Gıda Maddeleri Toptan ve Perakende Ticareti) Başkanı Sedat Özer, Biga TSO Başkan Yardımcısı Hüseyin Şahin, Genel Sekreter Mustafa Mutlu, Mustafakemalpaşa TSO 1’nci Meslek Komitesi Başkanı Halim Yavuz, Genel Sekreter Birol Denizli, Bandırma Ticaret Odası 6’ncı Meslek Komitesi Başkanı İbrahim Bakır, Karacabey TSO 6’ncı Meslek Komitesi (Toptan ve Perakende Gıda, Restoran ve Cafe İşletmeciliği) Başkanı Mustafa Hari, Komite Üyesi Mustafa Oruç ve Genel Sekreter Özgür Carlı katıldı.