ET VE SÜT KURUMU BİGA TSO’DA TOPLANTI YAPTI. PDF Yazdır e-Posta
Çarşamba, 02 Ocak 2019 09:36

ET VE SÜT KURUMU BİGA TSO’DA TOPLANTI YAPTI.

Çanakkale Tarım ve Orman Müdürü Erdem Karadağ, Et ve Süt Kurumu yetkilileri M.Ozan Ergen ve Mehmet Ali Tülek, Ak Parti Biga İlçe Teşkilatı Başkanı Ahmet Şahin, Biga Tarım ve Orman Müdürü Vasfi Karaca, Biga TSO Başkan Yardımcısı Sedat Çakır, birlik ve oda başkanları, borsa yöneticileri ile sektör temsilcilerinin katılımıyla 21 Aralık 2018 Cuma günü saat 11.00’de Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nda kırmızı et sektörü ve canlı hayvan kesimleri ile ilgili istişare toplantısı düzenlendi.

Et ve Süt Kurumu’nun genellikle piyasayı düzenleme alımları yaptığının ve canlı hayvan kesimlerini regüle etme görevi üstlendiğinin vurgulandığı toplantıda, gerekli şartların sağlandığı taktirde, kurum tarafından Biga’da da bölgesel olarak kesim noktası oluşturulması yönünde çalışma yapılacağı dile getirildi.