EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO’DAN EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Çakır, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Erdoğan ve Tevfik Başarır ile Genel Sekreter Mustafa Mutlu, Emniyet Teşkilatı’nın Kuruluşu’nun 174’üncü yıl dönümünü kutlamak üzere İlçe Emniyet Müdürü Aladdin Tekin’i 10 Nisan 2019 Çarşamba günü ziyaret etti.

Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Tekin’in şahsında bütün emniyet mensuplarının kuruluş yıl dönümünü ve 10 Nisan Polis Günü’nü kutladığını söyledi.

Kolluk kuvvetlerinin, Biga’nın huzur ve asayişi için fedakarca çalıştıklarını ifade eden Doğan, “Sayın Emniyet Müdürümüz başta olmak üzere bütün emniyet mensuplarımız görevlerini layıkıyla yapmakta, gerekli hassasiyeti göstermektedirler. İlçemizin huzur ve asayişine sağladıkları katkılardan dolayı İlçe Emniyet Müdürümüzün şahsında bütün emniyet mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Aladdin Tekin, ziyaretlerinden dolayı Biga Ticaret ve Sanayi Odası heyetine teşekkür etti.